Ірина Білик висловилася про Христину Соловій: “Мені вона дуже імпонує”

Ірина Білик висловилася про Христину Соловій: “Мені вона дуже імпонує”

Співачка також розповіла, у яких вона стосунках з колишнім Дмитром Коляденком.

Відома українська співачка Ірина Білик висловилася про артистку Христину Соловій, яка виступала з нею на її сольному концерті у Києві. Знаменитість також відповіла, чи помирилася з хореографом та виконавцем Дмитром Коляденком.

Після виступу на одній сцені з Білик Соловій зазначила, що вважає артистку “іконою” української музики і для неї було за честь заспівати разом з Іриною. Варто вказати, що і сама співачка не скупиться на компліменти для Христини. У неї гарне ставлення до молодої виконавиці і вона називає її “гарною ученицею”.

“Мені вона дуже імпонує. Тому що на неї більше ніж на когось вивалюється в інтернеті хейту. А мені такі люди дуже імпонують. Тому що, коли я починала, на мене дуже багато сипалося різних чуток, пліток. Я і так яскраво жила скажімо, але ще додавали, і це вже був такий повний калейдоскоп. Змішані музика з сексом. І я дратувалася дуже. Я дивлюся, що Христина молодець. Вона дійсно гарна учениця”, – зазначила зірка.

Також Білик прокоментувала стосунки з Коляденком, з яким вона тривалий час перебувала у цивільному шлюбі. Екс-закохані не спілкувалися майже пів року, але через виступ на концерті Ірини помирилися.

Дмитро Коляденко та Ірина Білик / Скріншот Instagram

“Ми помирилися. Я пів року з ним не розмовляла, але заради концерту помирилися”, – поділилася знаменитість.

Related posts